Καλώς ήλθατε στο blog!

«Το μοναδικό πράγμα που μπορείς να αγοράσεις και να γίνεις πλούσιος, είναι ένα ταξίδι» έγραψε κάποιος. Πόσο σοφά λόγια… Με τα χρόνια έχω καταλάβει ότι ο άνθρωπος μέσα από τα ταξίδια γίνεται καλύτερος, πιο ώριμος και δημιουργικός. Αποκτά μια σφαιρική άποψη για τα πράγματα, βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι, γνωρίζει καινούργια μέρη, διαφορετικούς ανθρώπους και πολιτισμούς και στο τέλος…γνωρίζει τον εαυτό του.

Μέσα από ένα ταξίδι απολαμβάνει κανείς απλόχερα εμπειρίες και εικόνες που ο κάθε προορισμός μπορεί να προσφέρει. Και όταν επιστρέφει έχει να διηγείται ιστορίες απ’ όλα όσα έζησε!

Στόχος του blog δεν είναι μόνο η περιγραφή προορισμών και αξιοθέατων (που μεταξύ μας… μπορείτε να βρείτε παντού) αλλά μια πλήρης ταξιδιωτική εμπειρία.  Σας παραθέτουμε προτάσεις τις οποίες έχουμε αξιολογήσει καθώς και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για κάθε προορισμό.

Επίσης ανακαλύπτουμε ειδικές τιμές αεροπορικών εταιριών, σας προτείνουμε προσφορές για εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σας δίνουμε travel tips για ένα αξέχαστο ταξίδι. Εδώ θα δείτε ακόμα ταξίδια περιπέτειας (adventure trips) και επιλογές για ψαγμένους ταξιδιώτες ….

Είμαι ο Γιάννης, πολιτικός μηχανικός, εκπαιδευτής όρθιας σανιδοκωπηλασίας (S.U.P), σκιέρ, ποδηλάτης, ιστιοπλόος, ορειβάτης, λάτρης της φύσης και της περιπέτειας. Αγαπώ τα ταξίδια και στόχος μου είναι να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας. Συνοδοιπόρος στις περιπέτειές μου, η σύζυγός μου Ανδρομάχη!

Απλά ακολουθήστε μας!