Μπορεί  όλο το καλοκαίρι να έβλεπες το timeline σου γεμάτο με post «φίλων» σου να απολαμβάνουν τον ήλιο και τις παραλίες… Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να πας κι εσύ διακοπές! Κι αυτό γιατί είσαι υποψιασμένος και σαν έμπειρος traveler ξέρεις ότι τον Σεπτέμβριο είναι η καλύτερη περίοδος να απολαύσεις τις πανέμορφες ακρογιαλιές και τα ασύγκριτα τοπία της χώρας μας! Τον Σεπτέμβριο λοιπόν θα πας διακοπές γιατί:

– Βρίσκεις δωμάτιο σε καλύτερες τιμές. Η υψηλή περίοδος έχει τελειώσει και από 29 Αυγούστου οι τιμές στα καταλύματα μειώνονται κατακόρυφα.

– Δε θα ταλαιπωρηθείς σε λιμάνια, αεροδρόμια σταθμούς και στο οδικό δίκτυο καθώς το μεγάλο κύμα των εκδρομέων έχει επιστρέψει.

– Ακόμα και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα βρεις προσφορές και οικονομικότερο ναύλο.

– Τα μελτέμια έχουν κοπάσει, οπότε θα απολαύσεις ήρεμες θάλασσες.

– Οι δρόμοι, οι πλατείες και τα μαγαζιά στα νησιά και τους τουριστικούς προορισμούς δεν είναι πλέον ασφυκτικά γεμάτα από τουρίστες.

– Ο καιρός είναι ακόμα καλός. Ιδιαίτερα δε στη νότια Ελλάδα το καλοκαίρι καλά κρατεί.

– Στις παραλίες θα βρεις άνετα να καθίσεις είτε σε ξαπλώστρα είτε να απλώσεις την πετσέτα σου χωρίς να στριμωχτείς.

– Η θερμοκρασία της θάλασσας βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα.

– Δεν υπάρχει αναμονή λόγω κοσμοσυρροής σε αξιοθέατα, μουσεία, ακόμα και στην εξυπηρέτηση στην εστίαση.

– Οι παροχές υπηρεσιών είναι καλύτερες. Οι ντόπιοι και οι καταστηματάρχες χωρίς άγχος θα σε περιποιηθούν, αλλά κι εσύ θα μπορέσεις να γνωρίσεις καλύτερα το μέρος που επισκέφθηκες.

– Ακόμα και στα πακέτα για ταξίδια στο εξωτερικό θα βρεις πολλές προσφορές.

– Οι διακοπές σου μόλις ξεκίνησαν ενώ των υπολοίπων έχουν τελειώσει.

Εάν λοιπόν το πρόγραμμά και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου το επιτρέπουν, οι διακοπές τον Σεπτέμβριο μπορούν να προσφέρουν οικονομικότερες επιλογές, αυθεντικότερες εμπειρίες και καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν… Καλές διακοπές!!