🎉 Διαγωνισμός‼

Το Travel See Feel σε συνεργασία με το L.A. Travel σε ταξιδεύουν στο Μπάνσκο 🏂 για ένα τριήμερο! 🔝 Ζήσε μια μοναδική εμπειρία στον πιο in χειμερινό προορισμό των Βαλκανίων 🇧🇬! Για να πάρεις μέρος ακολούθησε τα εξής απλά βήματα:

1⃣ Κάνε like στη σελίδα του Travel See Feel

2⃣ Κάνε like στη σελίδα του L.A. travel

3⃣ Κάνε like σ’ αυτό το post και στα σχόλια κάνε tag δύο φίλους σου

🆘 Προσοχή: Πρέπει να γίνουν όλα τα παραπάνω βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου!

Προαιρετικό βήμα: 🆒 Αν θέλεις να κερδίσεις έξτρα συμμετοχές, κάνε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σου!

Κάθε σχόλιο αποτελεί και μια συμμετοχή. Μπορείς να κάνεις tag και περισσότερα από δυο άτομα καθώς και περισσότερα σχόλια. Ο διαγωνισμός τρέχει και στο προφίλ μας στο Instagram.

Το δώρο 🎁 του διαγωνισμού περιλαμβάνει αναχώρηση οδικώς 🚌 από Αθήνα-Λαμία-Βόλο-Λάρισα-Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Σέρρες, όποτε υπάρχει διαθέσιμη εκδρομή και διαμονή στο πολυτελές Belvedere Holiday Club 🏨 με σπα, πισίνα, γυμναστήριο, εστιατόριο κλπ..

✅ Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 03/02/2020 και ώρα 20:59 🕥. Η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Travel See Feel. Οι νικητές θα είναι ένας από το Facebook και ένας από το Instagram. 🤩

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Καλή επιτυχία! ✌