Καλώς ήλθατε στο blog μας!

«Το μοναδικό πράγμα που μπορείς να αγοράσεις και να γίνεις πλούσιος, είναι ένα ταξίδι» έγραψε κάποιος. Πόσο σοφά λόγια… Με τα χρόνια έχουμε καταλάβει ότι ο άνθρωπος μέσα από τα ταξίδια γίνεται καλύτερος, πιο ώριμος και δημιουργικός. Αποκτά μια σφαιρική άποψη για τα πράγματα, βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι, γνωρίζει καινούργια μέρη, διαφορετικούς ανθρώπους και πολιτισμούς και στο τέλος…γνωρίζει τον εαυτό του.

Μέσα από ένα ταξίδι απολαμβάνει κανείς απλόχερα εμπειρίες και εικόνες που ο κάθε προορισμός μπορεί να προσφέρει. Και όταν επιστρέφει έχει να διηγείται ιστορίες απ’ όλα όσα έζησε!

Είμαστε ο Γιάννης και η Ανδρομάχη ένα ζευγάρι travel bloggers. Ο Γιάννης είναι Πολιτικός Μηχανικός, εκπαιδευτής όρθιας σανιδοκωπηλασίας (S.U.P), σκιέρ, ιστιοπλόος, ορειβάτης, λάτρης της φύσης και της περιπέτειας. Η Ανδρομάχη είναι δασκάλα, αγαπά το Pilates και τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου. Λατρεύουμε τα ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και καταγράφουμε τις εμπειρίες μας σ’ αυτό το blog! Στις “αποσκευές” μας προστέθηκε και ο μικρός Κωνσταντίνος και πλέον ταξιδεύουμε παρέα δείχνοντάς του τον κόσμο!

Την επωνυμία Travel See Feel (Ταξιδεύω Βλέπω Νιώθω) δεν την επιλέξαμε τυχαία. Σε κάθε ταξίδι εκείνο που έχει σημασία είναι να μπορείς να γίνεσαι ένα με τον τόπο που επισκέπτεσαι, να μην είσαι ένας απλός τουρίστας, αλλά ένας “ταξιδευτής”… Να ταξιδεύεις, να βλέπεις, να νιώθεις!

Στόχος του blog δεν είναι μόνο η περιγραφή προορισμών και αξιοθέατων (που μεταξύ μας… μπορείτε να βρείτε παντού) αλλά μια πλήρης ταξιδιωτική εμπειρία. Σας παραθέτουμε προτάσεις τις οποίες έχουμε αξιολογήσει καθώς και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για κάθε προορισμό. Έτσι μπορεί ο καθένας, διαβάζοντας το άρθρο μας να οργανώσει το ταξίδι μόνος του, DIY (Do it yourself).

Επίσης ανακαλύπτουμε ειδικές τιμές αεροπορικών εταιρειών, σας προτείνουμε προσφορές για εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σας δίνουμε travel tips για ένα αξέχαστο ταξίδι. Εδώ θα δείτε ακόμα ταξίδια περιπέτειας (adventure trips) και επιλογές για οικογενειακούς προορισμούς και όχι μόνο….

Απλά ακολουθήστε μας!