Η φρενίτιδα της Black Friday και της Cyber Monday δε θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη και τη “βιομηχανία” των ταξιδιών. Έτσι, λοιπόν, ανακαλύψαμε προσφορές που κάνουν διάφορα ταξιδιωτικά site και τις αναλύουμε παρακάτω:

booking.com

Προσφέρει έως και 40% έκπτωση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 2 Δεκεμβρίου και για ταξίδια μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.

Hotels.com

Δίνει 11% έκπτωση για κρατήσεις σε δωμάτια που θα γίνουν μέχρι 2 Δεκεμβρίου και για ταξίδια μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 με των κωδικό BLACKFRI.

kiwi.com

Προσφέρει 15 ευρώ έκπτωση για κάθε πτήση που κοστίζει πάνω από 150 ευρώ, για κρατήσεις που θα γίνουν από 25 Νοεμβρίου μέχρι 1 Δεκεμβρίου, χωρίς ταξιδιωτικό χρονικό περιορισμό .

Αεροπορικές

Παράλληλα πολλές αεροπορικές εταιρίες “τρέχουν” προσφορές για κρατήσεις που θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ξεχωρίσαμε εκείνες  της Vueling, της Air France, της Ryanair, της Laudamotion, της Eurowings, της Air Baltic, της Volotea, της Polish Lot με κωδικό BLACKWEEK15, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα βρεις και σε άλλες εταιρίες.

Μην περιμένεις λοιπόν και κλείσε το επόμενο ταξίδι σου!