Το να ταξιδεύεις με παιδί είναι μια φανταστική εμπειρία αλλά και πρόκληση για κάθε γονιό! Ταξιδεύοντας όλα αυτά τα χρόνια με τον μικρό Κωνσταντίνο έχουμε καταλήξει σε μια λίστα προϊόντων που μας έχουν βοηθήσει, ώστε η διαδικασία αυτή να γίνει ευκολότερη και πιο διασκεδαστική! Ανάμεσα σ’ αυτά, πρώτη έρχεται η βαλίτσα JetKids BedBox της γνωστής εταιρίας Stokke.

Πραγματικά ο ύπνος του παιδιού σου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι κάτι πολύ σημαντικό. Σου δίνει χρόνο να ξεκουραστείς κι εσύ, να ασχοληθείς με κάτι άλλο ή να οργανωθείς για το επόμενο task. Με τη βαλίτσα αυτή μπορείς οποιοδήποτε κάθισμα να το μετατρέψεις σε κρεβατάκι για το μικρό σου που θα του/της προσφέρει έναν άνετο ύπνο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο αεροπλάνο, στο τρένο, στο πλοίο, ακόμα και σε μια αίθουσα αναμονής!

Η βαλίτσα περιέχει, ιμάντα μεταφοράς, στρωματάκι, προστατευτικά πλαϊνά που εφαρμόζουν με αυτοκόλλητο στο στρώμα και αυτοκόλλητα για τη διακόσμηση της βαλίτσας. Είναι κατάλληλη για παιδιά από 2 έως και 7 ετών και πραγματικά θα σε βολέψει σε κάθε σου ταξίδι! Παράλληλα προωθεί την ανεξαρτησία του παιδιού σου, καθώς θέλει κι εκείνο να τη χειρίζεται χρησιμοποιώντας την ως όχημα ή ως παιχνίδι.

Η κατασκευή της είναι στιβαρή και έτσι το παιδί μπορεί να καθίσει επάνω στη βαλίτσα κι εσύ να την τραβάς από τον ειδικό ιμάντα δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Όταν εκείνο κουραστεί, την ανοίγεις και μέσα σε δευτερόλεπτα δημιουργείται ένα κρεβατάκι για να ξαπλώσει.

Γιατί λοιπόν να επιλέξεις την JetKids BedBox:
– Είναι πολύ ελαφριά! Μόλις 3 κιλά βάρος!
– Είναι ποιοτική και πολύ ανθεκτική.
– Έχει ρυθμιζόμενους ιμάντες είτε για να την τραβάς είτε για να την κουβαλήσεις στον ώμο.
– Έχει ευρύχωρο εσωτερικό όπου μπορείς να βάλεις τα είδη πρώτης ανάγκης του παιδιού για το ταξίδι ή τα παιχνίδια – βιβλία του.
– Διαθέτει περιστρεφόμενους τροχούς για εύκολη μετακίνηση.
– Ανοίγει από πάνω για εύκολη πρόσβαση και έχει αρκετά ευρύχωρο εσωτερικό.
– Είναι συμβατή με τις περισσότερες αεροπορικές εταιρίες (δες εδώ τη σχετική λίστα)
– Έχει ειδικό χερούλι για να κρατιέται το παιδί όταν είναι επάνω στη βαλίτσα.

Συμπερασματικά, λοιπόν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η JetKids BedBox είναι μια πραγματικά πολύ χρήσιμη επιλογή που μέχρι σήμερα μας βοήθησε πολύ στα ταξίδια μας. Την προμηθευτήκαμε απ’ το αγαπημένο μας κατάστημα Τρίκυκλο και μπορείς κι εσύ αν θέλεις να τη βρεις σε διάφορα χρώματα εδώ. Αν θέλεις να δεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη παιδική βαλίτσα, δες παρακάτω το βίντεο που δημιουργήσαμε!